Mina sidor

Du är inte inloggad

Nyhetsarkiv

Apr 3, 2017

Ny VD för AB Bostäder

Idag skrivs ett nytt kapitel i vår historia då styrelsen beslutat att utse affärsutvecklingschef, Bengt Engberg, till ny VD.

1923 fick AB Bostäder i Borås i uppgift att erbjuda ett rikt och varierat utbud av lägenheter i alla Borås stadsdelar. Sedan dess är bolaget en viktig samhällsbyggare som tar ansvar för att utveckla staden med nya bostäder och bostadsområden.

- Bolagets vision är att erbjuda det bästa boendet för boråsaren och det är ett arbete som kommer att fortsätta med Bengt Engberg i rollen som VD. Bengt har en lång erfarenhet som affärsutvecklingschef på AB Bostäder och jag ser framemot att samarbeta med honom i den nya rollen, säger Roland Andersson, styrelseordförande på AB Bostäder.

Bengt Engberg har en lång karriär bakom sig på AB Bostäder och har som affärsutvecklingschef drivit frågor som har handlat om att utveckla och förse Borås med nya bostäder och bostadsområden. Detta arbete kommer att fortsätta.

- Vi kommer även i fortsättningen vara med och utveckla staden. Flera processer har startat upp det senaste året gällande att öka nyproduktionen av bostäder och vi kommer även att fortsätta de arbeten som pågår med att utveckla kundmötet på olika sätt för att kunna nå vår vision, säger Bengt Engberg.

Bengt Engberg tillträder som VD den 1 april 2017.

Kontaktperson: Styrelseordförande Roland Andersson